Скопје 29. мај 2020. / 18:30

Од 1 јуни летно сметање на работното време на паркинзите на „Градски паркинг“

Од 1 јуни летно сметање на работното време на паркинзите на „Градски паркинг“

Од понеделник 1 јуни 2020 година почнува летното сметање на работното време на сите јавни површини наменети за паркирање со кои стопанисува јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје, зони А, Б, Ц и Д.

Како што соопштија од претпријатието, работното време ќе биде од понеделник до сабота од 7 до 23 часот за зони А, Б, Ц и Д.