Скопје 23. јуни 2020. / 13:02

Нови двајца вработени во општина Центар се позитивни на Ковид-19

Нови двајца вработени во општина Центар се позитивни на Ковид-19

Уште двајца вработени во општина Центар се позитивни на коронавирус, дознава Курир.

Откако денеска секретарот на општината, Маја Ралевска, објави дека е позитивна на коронавирусот, уште двајца од вработените се позитивни, а резултатот на градоначалникот се очекува во текот на денешниот ден.