Скопје 09. June 2018. / 13:34

Невремето остави пустош во Скопје (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Невремето остави пустош во Скопје (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Според фотографиите кои може да се видат во Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ во скопското невреме по пад од дрво страдаше и еден автомобил во скопската населба Чаир.

Невремето денеска во Скопје предизвика вистински хаос во главниот град, на многу места паднати се дрва, неколку булевари и улици се поплавени.