Скопје 14. септември 2020. / 11:59

Неколку населби во Гази Баба денеска без вода

Неколку населби во Гази Баба денеска без вода

Без вода денеска од 12 часот ќе бидат дел од корисниците од населба Маџари, населба Хиподром и село Трубарево.

Од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје соопштуваат дека прекин во водоснабдувањето ќе има на улица Благоја Стефковски со улицата Петре Филиповски Гарката, поради уличен дефект на водоводна мрежа од ф 350мм.

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата