Скопје 11. јули 2018. / 14:47

Населбата Хром се чисти темелно

Населбата Хром се чисти темелно

Општина Ѓорче Петров информира дека во изминатите два дена комуналните работници интензивно работат на чистење на населбата Хром.

Се собира ѓубрето, се метат улиците и се косат тревните површини.

-Во текот на двата дена се врши темелно чистење на Хром. Службите на општина Ѓорче Петров, во рамки на оваа акција, работат и на косење на површините каде што има потреба од интервенција, посочуваат од општината.