Скопје 13. февруари 2021. / 22:46

Иновација во Ѓорче Петров: Рачно фрлање снег на улицата „Даме Груев“

Иновација во Ѓорче Петров: Рачно фрлање снег на улицата „Даме Груев“

Иновација во скопската населба Ѓорче Петров. Градоначалникот на оваа општина Александар Наумоски активирал дежурна екипа рачно да фрла сол на улиците, односно пред мостот пред „Даме Груев“.

Технологија никој не спомнува. Погледнете што се случуваше во Ѓорче Петров.

1. АКТИВИРАНА Е ДЕЖУРНА ЕКИПА ❗❗❗❗
2. РАЧНО СЕ РАСФРЛА СОЛ ❗❗❗❗

Ало луѓе на месечина се качија.
ШТО ПРАИМЕ 🤣🤣🤣 ⁉️

Posted by Ѓорче Петров on Saturday, February 13, 2021