Скопје 05. февруари 2021. / 18:26

Голем пожар на планината Жеден, во близина на Скопје

Голем пожар на планината Жеден, во близина на Скопје

Голем пожар се шири западно од Скопје на планината Жеден. Локацијата е во близина на изворот Рашче којшто го снабдува Скопје со вода, пренесуваат „Вечер“.

Од Противпожарната заштита не беа информирани, но по наша пријава ќе испратат екипи на терен.

Повеќе информации наскоро.