Скопје 11. октомври 2018. / 13:17

(ФОТО) Град Скопје се обука: Честитаа 1-ти наместо 11-ти Октомври

(ФОТО) Град Скопје се обука: Честитаа 1-ти наместо 11-ти Октомври

На официјалниот твитер профил на градот Скопје, стои дека делегација составена од градоначалникот Петре Шилегов, Претседателот на Советот Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ, положија свежо цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје, во чест на Денот на народното востание, како што пишува во објавата ПРВИ октомври.

Делегација на Град Скопје, составена од градоначалникот Петре Шилегов, Претседателот на Советот Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ, во чест на 1-ти Октомври-Денот на народното востание, положија цвеќе пред Споменикот на ослободителите на Скопје, стои на Твитер.

Откако ја увидоа грешката направија промена.