Скопје 02. декември 2019. / 14:36

(ФОТО) Голи жици и скршени плочки на зелениот покрив на ГТЦ

(ФОТО) Голи жици и скршени плочки на зелениот покрив на ГТЦ

Откако во петокот вечерта прокисна зелениот покрив на ГТЦ, лошата изведба повторно донесе проблеми.

На покривот висат голи електрични жици, а околу нема заштитна оградата со што е загрозена безбедноста на посетителите.

Покрај, тоа плочките околу зеленилото се распукани со што се надополнува лошата слика за оваа инвестиција на Град Скопје.