Скопје 10. септември 2020. / 10:02

Еве кои делови од Скопје утре ќе останат без струја

Еве кои делови од Скопје утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 11.09.2020 година (петок) без електрична енергија ќе останат:

  • Од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од ул.Исаија Мажовски зграда 40, и објекти во нејзина близина. ( опш. Ѓорче Петров )
  • Од 09.30 до 11.30 часот, корисниците од дел од ул.Цветан Михајловски, дел од ул.Воин Драшковиќ, ул.Кичевска зграда 11, и зграда 4. (опш. Ѓорче Петров )
  • од 11.00 до 13,00 часот, дел од корисниците на ул.Козле 6 (опш. Карпош)
  • од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Милан Мијалковиќ, од бр.35 до бр.50. ( опш. Кисела Вода ),
  • Од 09.00 до 13.00 часот, дел од потрошувачите на ул.Воин Драшковиќ ( Ѓорче Петров )