Скопје 01. ноември 2019. / 09:39

Денес и утре дополнителен број автобуси за Задушница

Денес и утре дополнителен број автобуси за Задушница

Во пресрет на верскиот празник Задушница, денес и утре на редовните линии 59 (Карпош 3-Кучевишка бара/Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче-Гробишта Бутел) и 59Б (Кисела Вода-Гробишта Бутел) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси.

Возниот ред може да се види на веб страницата www.jsp.com.mk.

Дополнителни информации можат да се добијат во Диспечерски центар на 3173-224.