Скопје 30. јули 2020. / 08:44

Делови од Сопиште, Кисела Вода и од Бутел денеска без струја

Делови од Сопиште, Кисела Вода и од Бутел денеска без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа денеска без електрична енергија ќе останат делови од општина Сопиште, Кисела Вода и Бутел.

Од 08:30 до 11:00 часот, дел од с. Горно Соње. (Општина Сопиште). Од 08:30 до 12:00 часот, помал дел од ул. Вера Јоциќ, (околу куќен број 10 ). (Општина Кисела Вода) од 09:00 до 11:00 часот, дел од ул. Бел Камен. (Општина Бутел), информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Од 9 до 15 часот без струја ќе биде дел од улицата „Иван Хаџи Николов“ и улицата „Сердарот“ во населба Драчево.