Скопје 17. мај 2018. / 09:46

Делови од Скопје утре без струја

Делови од Скопје утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека на ден 18.05.2018 годи8на (петок) се планирани следните исклучувања во електро-системот:

-во периодот од 08:30 часот до 10:30 часот дел од корисниците од с. Кондово. (Општина Сарај)

-во периодот од 09:00 часот до 14:00 часот дел од корисниците од с. Долно Коњари. (Општина Петровец)

-во периодот од 09:00 часот до 09:30 часот дел од корисниците покрај ул. „Ангел Динев“ и корисниците од ул. „Кленоец“ бр. 3а (Општина Ѓорче Петров)

-во периодот од 09:00 часот до 15:00 часот корисниците од ул. „Никола Русински“ бр.12, влез1 и 2 (Општина Карпош)

-во периодот од 05:00 часот до 09:00 часот корисниците покрај Бул. „Борис Трајковски“ на подуличка 22, корисниците од крак 22 на истиот Булевар и корисниците од н. „Усје“ (Општина Кисела Вода)