Скопје 12. јануари 2021. / 08:08

Делови од неколку улици во Центар денеска без вода

Делови од неколку улици во Центар денеска без вода

Од ЈП „Водовод и канализција“ известуваат дека денеска поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник Ф-80мм на ул. Димитрије Чуповски бр. 24, од 09:00 часот до завршување со активностите прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица на потегот од ул. Мито Хаџи Василев Јасмин до ул. Св. Климент Охридски. (Општина Центар)