Скопје 06. декември 2018. / 15:56

Делови од неколку општини утре без струја

Делови од неколку општини утре без струја

Делови од општините Чучер Сандево и Карпош утре во одреден период од денот нема да имаат струја.

Како што соопшти РЦУК, од 09:30 до 14:00 часот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на селото Горно Оризари, како и корисниците од селата Бразда и Голиево, додека од 10:30 до 13:30 часот, корисниците од улиците „Вич” бр.24 и бр.26.