Скопје 18. јануари 2021. / 11:02

Дел од општините Карпош и Кисела вода без струја

Дел од општините Карпош и Кисела вода без струја

Корисниците од улиците Михаил и Евтихиј, Георги Димитров, Вера Јоциќ и Народни Херои, како и објектите на потегот од Трговскиот Центар до ул. Народни Херои, во период од 9 до 14 часот ќе останат без електрична енергија.

Како што информираат од ЕВН Македонија во период од 11 до 13 часот без струја ќе бидат и корисниците од ул. Лесновска.