Скопје 12. јануари 2021. / 12:13

Дел од Општина Карпош утре без струја

Дел од Општина Карпош утре без струја

Без струја утре ќе бидат дел од корисниците во Општина Карпош на улиците „Прашка“ и „Козле“, како и од булевар „Партизански одреди“, пренесуваат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје.

Тие од ЕВН Македонија АД, добиле известување дека утре без електрична енергија од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од ул. „Прашка“ од бр.14 до бр.30., од 09.30 до 14.30 часот – дел ул.„Козле“ од бр.48 до бр.54., а од 08.45 до 12 часот – дел од корисниците од бул. „Партизански одреди“ згр.бр.149 – Порта Влае.