Скопје 10. јануари 2019. / 09:50

Дел од Општина Гази Баба утре без струја

Дел од Општина Гази Баба утре без струја

Од ЕВН Македонија АД информираат дека на ден 11.01.2019 година  (петок ) без електрична енергија во периодот од 12.00 до 15.00 часот, ќе останат дел од корисниците на ул. Фуштанска броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 – ( општина Гази Баба )