Скопје 20. јануари 2021. / 15:52

Дел од Општина Чаир утре без вода

Дел од Општина Чаир утре без вода

ЈП Водовод и Канализација известува дека на ден 21.01.2021 година ( четврток ) поради дефект на затварач од Ф – 400 мм ниска зона на ул. Топанска бр.24, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците Топанска, Славеј Планина и Војдан Чернодрински до полициската станица Бит Пазар.