Скопје 10. June 2018. / 09:28

Дел од Карпош и Кисела Вода утре без струја

Дел од Карпош и Кисела Вода утре без струја

Дел од општините Карпош и Кисела Вода утре, во одреден период од денот, ќе останат без струја.

Како што соопшти РЦУК, од 08:30 до 11:00 часот електрична енергија нема да имаат корисниците од дел од улицата „Букурешка“ во Карпош, а од 12:00 до 15:00 часот корисниците од дел од населбата „Теферич“ во Кисела Вода.