Скопје 18. август 2020. / 13:13

Бобан Црнчиќ в.д. директор на Улици и патишта

Бобан Црнчиќ в.д. директор на Улици и патишта

Бобан Црнчиќ е нов в.д. директор на градското Јавно претпријатеие Улици и патишта. Одлуката следува откако скопскиот градоначалник Петре Шилегов вчера експресно го разреши досегашниот директор Сенад Смаиловиќ.

Како што пишуваше Економски Лидер, кај Смаиловиќ полицијата во Струга пронашла кесички со кокаин.