Скопје 03. јуни 2020. / 12:00

Без вода денеска дел од Чаир

Без вода денеска дел од Чаир

Без вода денеска од 10:30 часот се корисниците од улица „Џон Кенеди“ и со намален притисок во улица „Самоилова“ во Општина Чаир.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа ф 400м.м. на улица „Џон Кенеди“ бр. 2.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.