Скопје 17. јуни 2019. / 11:12

Без струја утре ќе бидат делови од Скопје

Без струја утре ќе бидат делови од Скопје

Причината е технички зафати во дистрибутивната електро мрежа во Град Скопје.

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа во Град Скопје, утре ќе бидат без струја делови од Ѓорче Петров, Карпош и Аеродром.

Според информациите од РЦУК, во периодот од 12:00 до 15:00 часот без струја ќе останат корисниците од улица „Исаија Маџоски” бр. 43, 45 и 47 во општина Ѓорче Петров, од 12:00 до 15:00 корисниците од дел од улицата „Варшавска” во општина Карпош и од 09:00 до 15:00 часот корисниците од улица „Тодор Чангов” , подулиците со мали броеви, од 1 до 30 во општина Аеродром.