Скопје 29. октомври 2020. / 09:54

Без струја делови од Центар, Кисела Вода и Бутел

Без струја делови од Центар, Кисела Вода и Бутел

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 30.10.2020 година (петок) без електрична енергија ќе останат:

Од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. Ѓорѓи Пулевски бр. 11, ул. Орце Николов бр. 137 и 139 (опш. Центар )
во време од 13.00 до 15.00, корисниците од дел ул. Кавалска бр. 12 и 14 ( опш. Кисела Вода ),
од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од ул.Речиште ( опш. Кисела Вода )
од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од Бул.Кочо Рацин бр 99, Бул. 11-ти Октомври згради 38, 40, 42, 44, 46 ( опш. Центар )
од 08.00 до 10.00 часот, корисниците од ул.Душан Поповиќ бр. 11, 13, 15, 17, 19 и 21 ( опш. Бутел )