Скопје 19. декември 2020. / 09:34

Без струја делови на општина Илинден

Без струја делови на општина Илинден

Од ЕВН Македонија известуваат дека без електрична енергија ќе останат од 9:00 до 14:00 часот корисниците од населба Илинден: ул. 8 и потрошувачи на потегот од складот на „Макпетрол“ кон Стопанска банка (општина Илинден).

В понеделник без електрична енергија ќе останат од 12:00 до 15:00 часот корисниците од дел од ул.Доситеј Обрадовиќ, дел од ул.Марко Цепенков (општина Кисела Вода).