Скопје 11. септември 2020. / 09:21

Без струја делови на Ѓорче Петров, Карпош и Кисела Вода

Без струја делови на Ѓорче Петров, Карпош и Кисела Вода

„ЕВН Македонија“ АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– од 12.30 до 15 часот корисниците од улицата Исаија Мажовски, зграда 40, и објектите во нејзина близина (општина Ѓорче Петров);

– од 09.30 до 11.30 часот корисниците од дел од улицата Цветан Михајловски, дел од улицата Воин Драшковиќ, улицата Кичевска, зграда 11 и зграда 4 (општина Ѓорче Петров);

– од 11 до 13 часот дел од корисниците на улицата Козле 6 (општина Карпош);

– од 9 до 15 часот корисниците од улицата Милан Мијалковиќ од бр. 35 до бр. 50 (општина Кисела Вода);

– од 9 до 13 часот дел од потрошувачите на улицата Воин Драшковиќ (Ѓорче Петров)