Скопје 30. ноември 2019. / 13:30

Есенска акција за разеленување на Скопје

Есенска акција за разеленување на Скопје

Над 7000 нови висококвалитетни садници го разеленија Скопје. Висококвалитетни дрвја и декоративни садници се засадени во есенската акција на различни локации во сите скопски општини, соопштуваат од Град Скопје.