Сцена 06. декември 2018. / 10:47

Закажан првиот настап: Дарко Лазиќ повторно ќе се дружи со микрофонот

Закажан првиот настап: Дарко Лазиќ повторно ќе се дружи со микрофонот

Пејачот Дарко Лазиќ деновиве се наоѓа на терапија на Институтот за рехабилитација каде оздравува од тешката сообраќајна несреќа.

Здравјето на пејачот е подобро, а тој го закажал и својот прв настап.

Имено, Лазиќ ќе настапува на прославата на овој институт која ќе се одржи на крајот на месецот.

Лазиќ им ветил на раководителите на бањата дека ќе направи вистински спектакл и дека едвај чека повторно да се дружи со микрофонот.