Сцена 18. декември 2018. / 14:11

Дарко Лазиќ со Итна помош пренесен во болница – еве зошто

Дарко Лазиќ со Итна помош пренесен во болница – еве зошто

Дарко Лазиќ кој на 23 октомври доживеа тешка сообраќајна несреќа, па долго време беше во болница и дури сега излегол од бањата и заминал на преглед во Институтот за ортопедско-хируршки болести.

Дарко во болницата стигнал со Итна помош, а со него биле мајка му и пријателот. Пејачот бил прегледан, а веднаш после тоа вратен во бањата.

Како што пишуваат српските медиуми, Дарко бил расположен и насмеан.