Сцена 04. април 2018. / 12:48

Вистината излезе на виделина: Се зборуваше дека се разведуваат, а сега Емина призна се за односот со Мустафа

Вистината излезе на виделина: Се зборуваше дека се разведуваат, а сега Емина призна се за односот со Мустафа

За емисијата Ексклузивно, Емина Јаховиќ проговори за тоа каков навистина е нејзиниот однос со пејачот и поранешен сопруг Мустафа Сандал и потврди дека од помирувањето, за жал на многумина, нема ништо.

-Што се однесува до помирувањето, не се смиривме. Нема ништо од тоа. Де не караат, де не мират. Се е како што е и речено во мојата објава на Инстаграм – навела пејачката, потврдувајќи уште еднаш дека разводот е неминовен.

Шпекулациите за нивното смирување почнаа кога беа видени заедно на натпреварот во кој играл и нивниот син.