Хроника 17. јули 2019. / 13:13

(ВИДЕО) Филмска пресметка со сатар низ Лептокарија

(ВИДЕО) Филмска пресметка со сатар низ Лептокарија

Денеска среде бел ден во Лептокарија се случувало сцена како на филм. Маж и жена, најверојатно вработени во кинеска продавница за храна со сатар бркале маж.

Видеата се објавени на Фејсбук профилот на еден граѓанин.