Сцена 11. април 2018. / 14:52

Погледнете што облече сопругата на Жељко Јоксимовиќ за роденденот на нивниот син (ФОТО)

Погледнете што облече сопругата на Жељко Јоксимовиќ за роденденот на нивниот син (ФОТО)
10, April, 2018, Belgrade - Celebration of the birthday of Kosta Joksimovic, son of Zeljko and Jovana Joksimovic. Zeljko and Jovana Joksimovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 10, april, 2018, Beograd - Proslava rodjendana Koste Joksimovica, sina Zeljka i Jovane Joksimovic. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

За Жељко и Јована Јоксимовиќ денеска е многу значаен ден во нивните животи, имено денес нивниот син Коста го слави својот четврт роденден.

На прославата во една игротека парот стигна насмеан и весел, а посебно внимание привлекоа близначките Ана и Срна.

Како и секогаш водителката го покажа своето совршенство во интересна модна комбинација, а уште поголем интерес предизвика и нејзиниот шлиц на фустанот кои ги откри нејзините витки и затегнати нозе, погледнете.