Сцена 27. август 2018. / 22:17

Многу емоционално: Игор Џамбазов ја испеа „Ако умрам ил загинам“ за Ванчо Петрушевски (ВИДЕО)

Многу емоционално: Игор Џамбазов ја испеа „Ако умрам ил загинам“ за Ванчо Петрушевски (ВИДЕО)

Популарниот македонски шоумен Игор Џамбазов на својот настап во чест на починатиот актер, Ванчо Петрушевски ја испеа песната „Ако умрам ил загинам“.

Тој кажа дека повеќе од половина живот го минал заедно со Ванчо и додаде дека неговата смрт многу го погодила.