Сцена 30. April 2018. / 19:29

Кејти Пери и Орландо Блум првпат заедно во јавност во Ватикан

Кејти Пери и Орландо Блум првпат заедно во јавност во Ватикан

Кејти Пери и Орландо Блум прв пат заедно во јавност во Ватикан…

Орландо и Кејти го посетија Рим, но и Ватикан, поради Меѓународната конференција ,,United to Cure”, хуманитарен настан организиран поради борбата против рак. Конференцијата се одржа во Салата Павло VI во Ватикан, а двојката го запозна и папата.

Пејачката и глумецот за прв пат се појавија пред јавноста откако ја обновија својата љубовна врска.