Сцена 25. април 2018. / 13:47

Јована заплака: Ова изненадување од Жељко ќе го памти засекогаш (ФОТО)

Јована заплака: Ова изненадување од Жељко ќе го памти засекогаш (ФОТО)

Сопругата на Жељко Јоксимовиќ, Јована, денеска слави роденден, а за таа прилика добила посебно внимание од својот сопруг.

Додека Јована ја водела својата утринска емисија, нејзиниот колега, во еден момент најавил прилог од центарот на градот. На екранот се појавил транспарент долг 10 метри на кој пишува “Мац, среќен роденден”.

Од возбуда и среќа, Јована заплакала.