Сцена 16. мај 2018. / 13:56

Хит на Интернет: Џон Траволта заигра со 50 Сент (ВИДЕО)

Хит на Интернет: Џон Траволта заигра со 50 Сент (ВИДЕО)

Популарниот актер Џон Траволта заигра на сцената со раперот 50 Сент.

Видеото го сподели раперот на својот Твитер профил и напиша:

-Јас и Џон Траволта се забавуваме, се колнам дека дојдов тука само поради него.

Забавата се одржа во Кан, по филмскиот фестивал.