Сцена 04. август 2018. / 20:48

(ФОТО) Армин Ван Бурен вкуси Охридска пастрмка

(ФОТО) Армин Ван Бурен вкуси Охридска пастрмка

Изминативе недела дена во Охрид се случуваат збиднувања од светски рамки во организација на Авалон продукција.

Настапи на “Охрид Колинг” имаа Димитри Вегас&Лајк Мајк, Салваторе Ганачи, а во моментов во Охрид во хотел Јуник пристигна и Армин Ван Бурен. Сите изведувачи престојуваа во Хотел Јуник.

Откако дојде во хотелот, преморен од своите настапи изминативе денови на Ибица, а за време на вечерата ја вкуси и надалеку познатата Охридска пастрмка.

Армин Ван Бурен настапува вечерва на стадионот Билјанини Извори заедно со поддршка од светски ди џеи.