Сцена 06. ноември 2018. / 14:25

Дарко Лазиќ прима трансфузија

Дарко Лазиќ прима трансфузија

Операцијата на нозете на Дарко Лазиќ кој две недели е во болница не е возможна бидејќи докторите се плашат дека ќе му се влоши здравствената состојба, со оглед на тоа дека е на апарати.

Неизвесна е операцијата планирана за деновиве, бидејќи треба да му се стабилизира ситуацијата со белите дробови.

За него се собрани 30 литри крв, па тој прима трансфузија.