Сцена 12. септември 2018. / 13:50

Анастасија Ражнатовиќ првпат прозбори за Киа

Анастасија Ражнатовиќ првпат прозбори за Киа

Наследничката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ првпат прозбори што мисли за победничката на првото реално шоу „Задруга2“.

Во едно интервју, Анастасија ги коментираше актуелните случувања во музика и во тоа прилика го кажа своето мислење за разни музички изведувачи.

Во таа прилика, пејачката првпат откри што мисли за Киа Коцкар и нејзиниот дует со „Министерки“.

„Ми се допаѓа. Се тоа е некој сличен музички правец. Песната на Киа е супер, вели Анастасија и додава дека не ја слушнала новата песна на Киа.

„Само ја слушнав првата песна“, изјави младата Ражнатовиќ.