Сцена 14. септември 2018. / 10:30

Ана Бекута со јавна порака до ќерката на Цеца: Драга Анастасија…

Ана Бекута со јавна порака до ќерката на Цеца: Драга Анастасија…

Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на фолк пејачката Цеца, цврсто почна да чекори кон своите планови на музичка кариера.

Откако ја објави својата прва песна „Совршен пар“, Анастасија се почесто добива ангажмани, а не ретко одговара на интервјуа и гостува по телевизии.

Неодамна имаше едно такво свое медиумско претставување на една телевизија, каде откри нешто повеќе за себе и музичките планви, па видеата од тоа гостување брзо се проширија на социјалните мрежи.

Пејачката Ана Бекута го сподели и и порача на Анастасија:

-Драга Анастасија емотивно ја пееш „Маните се људи“. Ти посакувам висини во кариерата, одлично почна со твојата прекрасна песна, и порача Ана Бекута.