Сцена 13. септември 2018. / 14:22

Анабела после инцидентот со сопругот ,,Тој е алкохоличар и насилник“

Анабела после инцидентот со сопругот ,,Тој е алкохоличар и насилник“

Српската пејачка Анабела Атијас вчера, заедно со својот сопруг завршија во притвор обвинети за семејно насилство.

Како што пишуваа медиумите, сопругот ја удрил пејачката по глава, а таа му возвратила, па настанал хаос. Причина за насилството било тоа што нејзиниот сопруг бил во алкхолизирана состојба.

Според најновите информации кои ги пишуваат српските медиуми, сопругот ја нападнал Анабела поради учеството на нејзината ќерка Луна во реалното шоу „Задруга 2“.

Анабела во полиција изјавила дека тој е алкхоличар и насилник.