Регион 23. јануари 2021. / 10:09

(ВИДЕО) Скандал: Голема прослава со оро и алкохол во најголемата ковид-болница во Хрватска

(ВИДЕО) Скандал: Голема прослава со оро и алкохол во најголемата ковид-болница во Хрватска

На социјалните мрежи почна да циркулира скандалозна снимка од Хрватска, на која се гледа како медицински сестри играат и се веселат со жива музика во најголемата ковид-болница во земјата.

Видеото го објавиле револтираните колешки во болницата, кои вложуваат секојдневни напори за справување со кризата, додека останатите прославуваат со оро, музика и алкохол.