Регион 27. ноември 2019. / 17:53

(ВИДЕО ОД ДРОН) Страшни сцени од земјотресот во Драч

(ВИДЕО ОД ДРОН) Страшни сцени од земјотресот во Драч

Репортерската екипа на ТВ21 направи снимки од воздух со дрон, 24 часа по земјотресот во Драч.

Се уште во тек е акцијата за извлекување на починати лица, а трае и акцијата за пронаоѓање на преживеани.