Регион 19. јуни 2019. / 19:45

(ВИДЕО) Невремето направи хаос и во Белград

(ВИДЕО) Невремето направи хаос и во Белград

Македонија беше зафатена од силно невреме денеска, кое предизвика поплави во дел од градовите, како во Неготино каде се поплавени објекти.

Невреме беснееше и во Белград каде улиците се под вода. Во Белград за кратко време наврнале до 40 литри дожд на метар квадратен.

Уулиците се полни вода, а граѓаните се снаоѓаат како знаат и умеат да поминат преку нив.

Автомобилите едвај се движат.