Регион 14. септември 2018. / 10:51

Утрово Грција ја погодија два силни земјотреси

Утрово Грција ја погодија два силни земјотреси

Два силни земјотреси ова утро ја стресоа Грција.

Едниот со јачина од 3,9 степени според Рихтер, а вториот со 3,8 степени според Рихтер го стресоа тлото.

Се тресе и Турција и Албанија од регионот.