грција

Пронајдени се 324 резултати на тема „грција“
Македонија

Павлопулос: Кога Македонија ќе го смени уставното име тогаш Договорот ќе се ратификува во грчкиот парламент

Само откако ќе заврши уставната ревизија што ќе ги содржи сите гаранции, тогаш Договорот ќе дојде за ратификација во грчкиот парламент,...