Регион 02. јуни 2018. / 19:31

Тепачка помеѓу Гробари и Делии – крвави лица по улица

Тепачка помеѓу Гробари и Делии – крвави лица по улица

Голема тепачка помеѓу фановите на Црвена Ѕвезда и Партизан се случи во Земун помеѓу младинските екипи на двата тима.

Според информациите 150-тина „Гробари“ начекале во заседа 300 „Делии“ и настанала голема тепачка.

Во тепачката посериозно се повредени две лица, а се вмешала и полицијата која ги растерала силеџиите и работи на расчистување на случајот.