Регион 15. мај 2018. / 14:41

Српскиот пејач имаше сообраќајка

Српскиот пејач имаше сообраќајка

Српскиот пејач Реља Поповиќ доживеа сообраќајна незгода.

Тој вчера не го видел знакот стоп кој стоел пред него, продолжил да вози и се удрил директно во друго возило, но за среќа двајцата возачи не се повредени, направена е само материјална штета.

Со него во автомобилот не биле неговата сопруга и дете.