Регион 27. јануари 2019. / 15:21

Се случила страшна несреќа – детали за смртта на косовскиот министер на Шар Планина

Се случила страшна несреќа – детали за смртта на косовскиот министер на Шар Планина

Во Приштина денеска ќе биде погребан заменик-министерот од Косово кој загина на скијање на Шар Планина.

Аријан загубил контрола додека скијал и излетал по страшна лавина, а неговиот пријател успеал да преживее.

Нивното скијање од почетокот било опасно и несигурно, а случајот ќе биде испитан.