Регион 17. април 2018. / 11:11

Полицијата ја фати најпијаната девојка со автомобил: Возела со 2,15 промили

Полицијата ја фати најпијаната девојка со автомобил: Возела со 2,15 промили

Млада девојка од Србија била фатена како вози со 2,15 промили алкохол во крвта.

Српските медиуми пишуваат дека во Бачка паланка, било запрено возило кое се движело многу брзо, без контрола, постојано одејќи лево десно по патот.

Полицијата кога го спуштил возачот прозорот останала шокирана, бидејќи се работиело за млада, 25 годишна девојка која се покажало дека има 2,15 промили алкохол во крвта.

Таа ја поминала ноќта на трезнење во полиција.